Suggesties

  • Het perfecte ei op 64 graden, gebakken met champignons, parmezaanse
    14
    room en parmahamchips
    Champignon/ Room/ Biologisch ei/ Ham/ Parmezaanse chips
  • Wildterrine 2- 5 -10 11 - 13 17 Remoulade van selderij/ Augurken/ Kleine uien/ Veenbessen/ Ouderwetse mosterd
    17
    Remoulade van selderij/ Augurken/ Kleine uien/ Veenbessen/ Ouderwetse mosterd
  • Gebraden kabeljauw met prei
    28
    Witte wijn/ Crème/ Visfumet/ Bio prei
  • T – Bone het rood ras van Vlaanderen (min. 500g) frietjes en sla
    36
    (Menu + 10 euro)
  • Medaillons van marcassin met sinaasappel
    25
    Cognac/ Room/ Kalfsfond/ Belgische mosterd/ Sjalotten

  • Supreme van fazant à la brabançonne
    27
  • Gepocheerde peren met zoete kruiden “Belle Hélène”
    11
    Gepocheerde peren met kruiden/ Warme chocolade/ Geraspte amandelen/ Vanille-ijs
  • Citroen Meringue taart
    11
    Citroenroom/ Crumble cookie/ Gekarameliseerde meringues/ Witte chocolade/ Kokosnoot