Kaart

Om te delen

  • Charcuteriebord
    21
    Gezoutenvlees en Gerookte Varieteiten / Gentse Mosterd  / Augurken / Olijven / Foccacia
  • Het Kaasbord
    19
     Kaasassortiment/ Druiven / Gedroogd fruit / Uiencompote / Landbrood
  • Het Duo bord
    22
    Charcuterie-assortiment en Kazen / Olijven / Gedroogd Fruit / Foccacia /Druiven/ Landbrood/ Augurken/ Uiencompote

Onze voorgerechten

  • Kaaskroketten Oud Brugge
    11 / 16
    1st. / 2st.
    Gemengde sla / gebakken peterselie / Citroen
  • Artisanale Garnaalkroketten
    14 / 20
    1st/ 2st
    Gemengde Sla / Gebakken peterselie / Citroen
  • Duo van kaaskroketten Oud Brugge en garnaalkroketten
    18
    Gemengde sla / gebakken peterselie / citroen
  • Handgesneden gerookte Noorse zalm
    20
    Traditionele Garnituur / Zure Room/ Citroen/ Toast
  • Carpaccio van gerookte « Holstein » rund
    19
    Roquette / Parmezaan / Tartufata/ Trévise/ Truffelolie
  • Burrata & butternut hummus
    17
    Burrata/ Kikkererwten/ Komijn/ Paprika/ Peterselie/ Granaatappel/ Olijfolie/ Pistache
  • Scampi met knoflook en hoeveboter
    15
    Knoflook/ Peterselie/ Witte wijn/ Boter

Onze salades

  • Trio van Sla met geitenkaas crottin, warme Chavignol en Perigord walnoten
    18 / 23
    Witloof, Roquette, Trévise sla / Droge druiven / Granny Smith Appel / Perigord walnoten / Balsamico dressing/ Toast
  • Italiaanse salade
    20
    Parmaham / Rucola / Gedroogde tomaten / Burrata / Basilicum / Pijnboompitten / Pesto

Onze gerechten

  • Tartaar van de chef
    20
    Runds « Simmenthal » / Traditionele garnituur / Frietjes / Sla
  • Luikse balletjes
    19
    Luikse saus/ Frietjes/ Druiven
  • Vol au vent revisitée met parelhoen, tarufata saus en grijze garnalen
    26
    Parelhoen gekookt op lage temperatuur / Champignons / Truffel /Mini balletjes / Frietjes/ Grijze garnalen
  • Revisited beef tagliata & kastanje
    26
    Kastanje puree/ Hazelnootolie/ Parmezaanse chips/ Chimichurri saus/ Iers vlees/ Seizoensgroenten
  • Ravioli met tartufata & seizoen champignons
    23
    Gevulde ravioli/Tartufatta/ Raket en parmezaanschilfers/ Roomsaus
  • Gnocchi alla sorrentina
    19
    Tomaten/Burrata/ Parmezaan/ Basilicum/ Aardappellen

Land en zee

  • Noordzee Zeetong
    Dagprijs
    Hazelnootboter / Citroensap/ Gestoomde Aardappel
  • Steak van zalm « Symphony »
    24
    Légumes de saison/ Pdt rôties/ Ail / Échalotes / PDT grenailles/ Huile de noisettes/ Persil frits
  • Gegrilde pulpo op Peruviaanse wijze
    30
    Aardappelpuree/ Truffelolie/ Olijfolie/ Knoflook/ Komijn/ Oregano/ Azijn

Onze « Golden » mosselen

  • Natuur
    25
    Ajuin / Selder / Boter / Prei / Peterselie
  • Witte Wijn
    26
    Ajuin / Selder / Witte Wijn/ Boter / Thijm / Laurier / Peterselie
  • Look – Room
    27
    Echalot / Witte Wijn / Look / Room / Boter

Onze burgers

  • Burger Symphony
    20
    Beef burger Angus / Symphony Burger Saus/ Cheddarkaas / Sla / Tomaten / Frietjes/ Gekarameliseerde Uien
  • Vegetarische burger
    18
    Zoete Aardappellen / Quinoa / Groenten / Curry saus / Sla / Raket / Frietjes

Onze selectie van vleeswaren houtskooloven

  • Biefstuk « Baby top Angus » (±300gr)
    26
  • T-Bone het rode ras van Vlaanderen (minimum 500g)
    36
  • Tussenribstuk « Hereford » (± 320gr)
    30

Sélection de boeuf au poids, grillé au charbon de bois, mesclun et frites à la graisse de boeuf

  • Ribstuk met been « Rouge de Flandre»
    7 euro/100g
    (Minimum 25 minuten gaartijd)
  • Tomahawk « Hereford »
    8 euro/ 100g
    (Minimum 25 minuten gaartijd)

Ons gerijpt vlees minimum 28 dagen

  • Ribstuk met been « Hereford»
    10 euro/100g
    (Minimum 25 minuten gaartijd)
  • Tomahawk Salers/ Angus maturé
    12 euro/100g
    (Minimum 20 minuten gaartijd)

Bijgerechten :

Frietjes (Ossewit) 6 – puree 2 – 8 – Gekookte Aardappelen met Kruiden – 3€
Kroketten van aardappel

Onze sauzen:
béarnaise, archiduc, Poivre vert, Roquefort, Poivre concassé, Échalotes à la bière, Chimichurri –  4€

Gebakken paddenstoelen  –  7€
Seizoensgebonden groentjes – 7€
Mesclun sla –  6€

Onze desserten

  • Brusselse Tiramisu
    9

    Speculoos / Koffie /Amaretto / Mascarpone

  • Chocolade moelleux
    10
    Met ijsbol naar keuze
  • Koffie gourmand
    10
    Koffie of thee / Dessertjes
  • Crème Brûlée
    9
    Klassieke crème brûlée met vanille van Madagascar
  • Trilogie van sorbet
    10

    Onze smaken: Citroen / Ananas/ Framboze /Appel / Passievrucht 

  • Kopje ambachtelijk ijs, 3 bollen naar keuze
    9

    Onze smaken: Vanille / Chocolade/ Moka /Pistache / aardbei / Cuberdon

  • Dame blanche of noire
    10

    Vanille of chocolade ijs / Warme chocolade / Slagroom

  • Brésilienne
    10

    Mokka-ijs / Brésilienne / Karamel / Slagroom

  • Het Kaasbord
    11

    Kaasassortiment/ Druiven / Gedroogd fruit / Uiencompote / Landbrood

Kids Menu

14,00
Keuze hoofdgerecht + dessert

Baby burger Charolais
Ijsbergsla/Tomaat/Ketchup/Mayonnaise/Frietjes

Gebakken kipfilet, Seizoensgroenten
Kipfilet laag temperatuur/Aardappelen

Boulet à la Liégeoise
Raisin/Sirop de Liège/Puree de p.d.t.

Biefstuk 150g + €2,00
Ierlandse Babytop /seizoensgroenten of aardappelpuree

(Bolletje ijs naar keuze)