Kaart

Voor een goed verloop van de service, gelieve uw keuze te beperken tot 4 verschillende voor- en hoofdgerechten vanaf 8 personen, dank u

Om te delen

  • Charcuteriebord 5 – 10 – 11 – 2
    22
    Gezoutenvlees en Gerookte Varieteiten / Gentse Mosterd  / Augurken / Olijven / Foccacia
  • Het Kaasbord 8 – 9 – 12
    21
     Kaasassortiment/ Druiven / Gedroogd fruit / Uiencompote / Landbrood
  • Het Duo bord 5 – 8 – 9 – 2 – 10 – 11 – 12
    24
    Assortiment van charcuterie en kazen / Olijven / Gedroogd Fruit / Foccacia /Druiven/ boerenbrood/ Augurken/ Uiencompote

Onze voorgerechten

  • Kaaskroketten Oud Brugge 2 – 5 – 8
    11 / 17
    1st. / 2st.
    Gemengde sla / gebakken peterselie / Citroen
  • Artisanale Garnaalkroketten 2 – 5 – 8 – 14
    14 / 20
    1st/ 2st
    Gemengde Sla / Gebakken peterselie / Citroen
  • Duo van kaaskroketten Oud Brugge en garnaalkroketten 2 – 5 – 8 – 14
    19
    Gemengde sla / gebakken peterselie / citroen
  • Handgesneden gerookte Noorse zalm 2 – 3 – 5 – 8
    21
    Traditionele Garnituur / Zure Room/ Citroen/ Toast
  • Carpaccio van gerookte « Holstein » rund 2 – 8 – 13
    21
    Rucola / Parmezaan / Tartufata/ Trévise/ Truffelolie
  • Zalmtartaar, komkommer en Granny Smith 3– 5
    17
    Verse zalm/ Granny Smith appelen/ Komkommer/ Zeewier/ Olijfolie/ Citroenschil
  • Scampi met knoflook en hoeveboter 1 - 13
    16
    Knoflook/ Peterselie/ Witte wijn/ Boter

Onze salades

  • Salade van Mechelse koekoek met mango en avocado 2 – 5 – 8 – 11 – 13
    22
    Linzen/ Peren/ Hazelnoten/ Balsamico vinaigrette/ Honing/ Gorgonzola/ Salade

Onze gerechten

  • Rundstartaar van de chef 2 – 11 – 6
    20
    Rund « Simmenthal » / Traditionele garnituur / Frietjes / Sla
  • Luikse balletjes 5 – 10 – 11 – 8
    19
    Luikse saus/ Frietjes/ Rozijnen
  • Vol au vent revisitée met parelhoen, tarufata saus en grijze garnalen 5 – 8 – 13 – 1 – 2 – 10
    27
    Parelhoen gekookt op lage temperatuur / Champignons / Truffel /Mini balletjes / Frietjes/ Grijze garnalen
  • Beef tagliata als in Florence 8 – 9
    26
    Rucola/ Tomaten/ Parmezaanschilfers/ Zonnebloempitten/ Basilicum/ Ierse vlees/ Olijfolie  
  • Geroosterde ham met "Jefke" mosterd op oude wijze 5 – 8 – 11 – 13
    25
    Brusselse mosterd/ Aardappelen/ Witte wijn/ Room/ Sla
  • Kalfsvlees blanquette à l’ancienne 5 – 8 – 10 – 13
    25
    Witte van Brugge/ Room/ Gevogeltefond/ Mini balletjes
  • Valencia Burger 2 – 5 – 8 – 11 – 12 – 13
    22
    Beef charolais 200g / Symphony Saus/ Pesto / Sla / Manchego / Gekonfijte tomaat/ Serrano ham/ Frietjes
  • Vegetarische burger 2 – 5 – 6 – 8 – 11 – 13
    19
    Soja / Wiet / Rode uien / Kruiden & Specerijen / Curry saus / Rucola / Frietjes

Land en zee

  • Noordzee Zeetong 3 – 5
    32
    Hazelnootboter / Citroensap/ Gestoomde Aardappel
  • Steak van zalm « Symphony » 3 – 9 – 11 – 13
    25
    Seizoensgebonden groenten/ Aardappelen/ Saus van de chef « honing » / Balsamico/ Gentse mosterd op oude wijze/ Périgord walnoten
  • Pulpo a la plancha, chorizocrème en seizoensgroenten 5– 8 – 10 – 13 – 14
    31
    Room/ Witte wijn/ Chorizo/ Groenten/ Puree/ Look

     

Onze pastas

  • Ravioli met tartufata & seizoen champignons 2 – 5 – 8 – 13
    24
    Gevulde ravioli/ Truffel/ Raket/ Parmezaanschilfers/ Roomsaus
  • Tagliatelle met twee zalmen 2 – 3 – 5 – 8 – 10 – 13
    22
    Sjalotten/ Room/ Gerookte & verse zalm/ Parmezaanschilfers/ rucola
  • Spaghetti Bolognaise 2 – 5 – 8 – 10
    19
    Spaghetti/ Rundsvlees/ Parmezaan/ Rode wijn/ Prei/ Wortels/ Selderij

Onze selectie van vleeswaren houtskooloven

Al onze vleessoorten worden geserveerd met sla en frietjes in rundvet

  • Biefstuk « Baby top Angus » 2 – 11
    26
  • Argentijnse Angus Cuberoll (± 300gr) 2 – 11
    34

Selectie van rundvlees per gewicht, op houtskool gegrild  (min 2 pers.) +/- 1,2kg

  • Ribstuk met been « Black Angus » 2 – 11
    9 euro/ 100g
    (Minimum 25 minuten gaartijd)
  • Tomahawk « Hereford » 2 – 11
    9 euro/ 100g
    (Minimum 25 minuten gaartijd) Ierse Vlees
  • Sashi (Finland), opgevoed zoals de Kobe Wagyu 2 – 11
    14 euro/ 100g
    (Minimum 20 minuten gaartijd)

Onze gerijpte vlees

Minimum 28 dagen gerijpt (min 2 personen) +/- 1,2kg

  • Ribstuk met been « Hereford» , Ierse Vlees 2 – 11
    11 euro/ 100g
    (Minimum 25 minuten gaartijd)
  • Tomahawk Salers/ Angus maturé
    13 euro/ 100g
    (Minimum 20 minuten gaartijd)
Bijschotel
  • Frieten (rundervet) 6 - Robuchon puree 2-8 - Aardappelkroketten - geroosterd aardappellen met kruiden 2-5-8
    4
  • Gebakken paddenstoelen 14
    8
  • Seizoensgebonden groentjes
    8
  • Mesclun sla
    6
Onze sauzen
  • Béarnaise 2, Archiduc 5-8, Groene peper 5-8, Roquefort, Chimichurri
    4

Onze desserten

  • Brusselse Tiramisu 2 - 8
    9

    Speculoos / Koffie /Amaretto / Mascarpone

  • Chocolade moelleux 2 – 5 – 8
    10
    Met ijsbol naar keuze
  • Koffie of Thé gourmand 2 – 5 – 8
    12
    Koffie of thee / Mignardisen dessert
  • Crème Brûlée
    10
    Klassieke crème brûlée met vanille van Madagascar
  • Trilogie van sorbet
    10

    Onze smaken: Citroen / Ananas/ Framboze /Appel / Passievrucht 

  • Kopje ambachtelijk ijs, 3 bollen naar keuze
    9

    Onze smaken: Vanille / Chocolade/ Moka /Pistache / aardbei / Cuberdon

  • Dame blanche of/ ou Dame noire 2 – 8
    10

    Vanille of chocolade ijs / Warme chocolade / Slagroom

  • Brésilienne 2 – 8
    10

    Mokka-ijs / Brésilienne / Karamel / Slagroom

  • Het Kaasbord 8 – 9 – 12
    11

    Kaasassortiment/ Druiven / Gedroogd fruit / Uiencompote / Landbrood

Kids Menu

15,00
Keuze hoofdgerecht + dessert

Baby burger Charolais
Ijsbergsla/Tomaat/Ketchup/Mayonnaise/Frietjes

Gebakken kipfilet, Seizoensgroenten
Kipfilet laag temperatuur/Aardappelen

Luikse balletjes
Druiven/ Luikse siroop/ Aardappelpuree


Biefstuk 150g + €2,00
Ierlandse Babytop /seizoensgroenten of aardappelpuree

(Bolletje ijs naar keuze)