Menu’s

  • Gebakken foie gras met vijgen en brioche
    23
    Vijg/ Balsamico azijn/ Brioche/ Foie gras
    (Menu + 2 euro)
  • Quinoa tabbouleh, gemarineerde scampi’s, chimichurri saus
    16
    Citroen/ Munt/ Koriander/ Olijfolie/ Tomaten/ Komkommer/ Paprika/ Soja
  • Gebraden kabbeljauw met bospaddenstoelen
    28
    Champignons/ Sterke drank/ Sjalotten/ Grenaille aardappelen / Hazelnootolie/ Gebakken peterselie
  • T – Bone het rood ras van Vlaanderen (min. 500g) frietjes en sla
    23
    (Menu + 10 euro)
  • Kalfsniertjes met ouderwetse mosterd, geroosterde grenaille aardappelen
    23
    Cognac/ Room/ Kalfsfond/ Belgische mosterd/ Sjalotten
  • Gepocheerde peren met zoete kruiden “Belle Hélène”
    11
    Gepocheerde peren met kruiden/ Warme chocolade/ Geraspte amandelen/ Vanille-ijs
  • Citroen Meringue taart
    11
    Citroenroom/ Crumble cookie/ Gekarameliseerde meringues/ Witte chocolade/ Kokosnoot

Kids menu

14,00
Keuze hoofdgerecht + dessert

Baby Burger Bocquillon
IJsbergsla/Tomaat/Ketchup/Frietjes

***

Gebakken kipfilet, seizoensgroenten
Kipfilet lage temperatuur/Aardappelen

***

Luikse balletjes
Druiven/Luikse stroop/Aardappelpurre

***

Biefstuk 150g + €2,00
Ierlandse Babytop /seizoensgroenten of aardappelpuree

***
(Bolletje ijs naar keuze)